top of page
20210828_212254.jpeg

luvat & käyttöehdot

Going Nowhere resort:n varaus- ja peruutusehdot

Nämä varausehdot sitovat kumpaakin osapuolta, kun asiakas on varauksen tehtyään saanut varausvahvistuksen tai suorittanut näissä ehdoissa mainitun laskun vuokrauksesta.

 

Verkkosivuilla ja hinnastoissa mainitut hinnat sisältävät veron, Going Nowhere resort pidättää oikeuden varausehtojen ja hintojen muutoksiin.

 

Yrityksen yhteystiedot;
Sähköposti: info@gnresort.fi
Puhelin: +358408231206
Postiosoite: Pilpalantie 1098, 12750 Pilpala
Y-tunnus: 3289369-1

 

1. Varaus ja vahvistus
Going Nowhere Resort’n ajanvarausjärjestelmä toteutetaan käyttäen Webia-ajanvarauspalvelua. Ajanvarausta tehdessä asiakkaalta vaaditaan nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Nämä tiedot pyydetään varauksen suorittamiseen. Halutessasi voit pyytää selvitystä siitä, mitä tietoja sinusta säilytetään asiakasrekisterissä. (lue lisää kohdasta tietosuoja).

Asiakas sitoutuu varauksen yhteydessä voimassa oleviin ehtoihin. 

Varauksia voivat tehdä vain täysi-ikäiset henkilöt. 

Vahvistus ja lasku toimitetaan sähköisen varausjärjestelmän kautta, jos asiasta ei muuta sovita. 

Mikäli et saa varausvahvistusta sähköpostiin, tarkista onko se mennyt roskapostiin tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme info(at)gnresort.fi ja lähetämme sinulle uuden varausvahvistuksen.

2. Maksaminen

Tuotteet ja palvelut varataan ajanvarausjärjestelmän kautta ja maksamalla laskun ostos verkkomaksupalvelussa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin varauksen hoitamiseen ja  toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita.

3. Peruutukset ja varauksen siirtäminen

Kuluttajalla on oikeus peruuttaa tilaamansa tuotteet ja palvelut neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen tai palvelun vastaanottamisesta, vastaanottamispäivä pois lukien.

Kuluttajan toivotaan tekevän palautus- ja peruutusilmoitus sähköpostitse osoitteeseen info(at)gnresort.fi ennen peruuttamista. Kuluttaja voi peruuttaa tilauksen ilman kuluja.

Mikäli kysymyksessä on ylivoimainen este (force majeure) Going Nowhere Resort voi irtisanoa sopimuksen tai ehdottaa varauksen siirtämistä myöhäisempään ajankohtaan tai muuttamista lahjakortiksi. Varauksen peruuntuessa ylivoimaisen esteen vuoksi, asiakkaalla on oikeus saada maksamansa suoritukset takaisin.

 

Jos varaus joudutaan keskeyttämään asiakkaan häiriökäyttäytymisen takia, taikka jos asiakas keskeyttää varauksen ja poistuu kohteesta ennen varauksen päättymistä, maksettuja suorituksia ei palauteta.

4. Saapuminen ja lähteminen

Laavu ja sen ympäristö on asiakkaan käytettävissä varauksen yhteydessä määriteltynä aikana. Jos asiakas saapuu kohteeseen tätä myöhemmin, hänen on ilmoitettava siitä varauksen peruuntumisen uhalla.

 

Jos asiakas jättää saapumatta, eikä varausta ole peruttu, Going Nowhere Resort ei ole velvoitettu maksunpalautukseen.

 

5. Oleskelu Going Nowhere resort’n kohteessa

Laavu ja sen ympäristö on omatoimikohde, joten asiakas käyttää ja liikkuu nuotiopaikalle ja sen ympäristössä omalla vastuullaan ja jokaisen oikeuksia noudattaen. Asiakkaan käytössä on vuokra-ajan kaikki nuotiopaikan rakennukset, rakenteet ja tarvikkeet tuotekuvauksen mukaisesti. 

Älä roskaa tai tuhoa ympäristöä, vältä metelöintiä, kunnioita ympäröivää luontoa, eläimiä ja lintuja sekä lähiasukkaiden yksityisyyttä ja rauhaa.

Asiakkaan odotetaan käyttäytyvän asiallisesti sekä noudattavan viranomaisten antamia ohjeita ja määräyksiä. Mikäli asiakas aiheuttaa häiriötä tai vaaraa alueen muille asiakkaille, on Going Nowhere Resort’lla oikeus purkaa varaus yhden huomautuksen jälkeen välittömästi.

Asiakkaan odotetaan ylläpitävän kohtuullista siisteystasoa vierailun aikana ja myös luonnossa liikkuessa.

Asiakas on vastuussa vahingoista, jotka hän aiheuttaa kohteelle tai kolmansille osapuolille. Hän on velvollinen korvaamaan tahallaan tai huolimattomallla käsittelyllä aiheutuneet vahingot irtaimistolle, ympäristölle tai rakennuksille, niiden toteutuneiden kustannusten mukaan. 

 

Asiakkaan tulee käsitellä avotulta varovasti ja huolehtia siitä, että tuli ei pääse leviämään maastoon. Asiakkaan tulee huolellisesti sammuttaa tuli aina ennen paikalta poistumista.

Huom! Tulipaikalle ei saa tehdä avotulta metsäpalovaroituksen aikana!!

Avotulen sytyttäjä on vastuussa tulesta. Avotulta ei jätetä koskaan vartioimatta. Varaudu aina, jo ennen sytytystä, myös sammutukseen. Nuotiota tai muuta avotulta ei saa koskaan sytyttää, mikäli ympäröivät olosuhteet kuivuuden, tuulen tai muun syyn takia ovat sellaiset, että metsäpalon, ruohikkopalon tai muun tulipalon vaara on ilmeinen. 

Tupakointi on majassa ja muissa rakennusten sisällä kielletty. Huomioithan, että kaikki Going Nowhere resort’n tilat ovat savuttomia. Jos tupakoit, tupakoi ulkotiloissa ja kerää tumpit sille varattuun roskasäilöön. 

Asiakas vastaa omista matkatavaroistaan. Going Nowhere Resort ei vastaa tiloissaan olevasta asiakkaan omaisuudesta. Going Nowhere Resort ei vastaa pysäköintialueella olevan asiakkaan kulkuvälineen tai sen sisällä olevan omaisuuden vahingoittumisesta tai katoamisesta.

Lemmikit ovat sallittuja vain kytkettyinä alueelle. Lemmikkien tuomisesta tulee sopia aina etukäteen ennen varauksen tekemistä. Koirat on pidettävä kytkettyinä ja niiden jätökset siivottava pois ympäristöstä. 

Asiakas on korvausvastuussa kaikista lemmikkinsä ja itsensä aiheuttamista vahingoista alueella.

Oman teltan tai asuntovaunun käyttö Going Nowhere Resort’n toiminta-alueella on kielletty.

6. Majoitusliikkeen ja asiakkaan väliset erimielisyydet

Going Nowhere Resort ja asiakas ensisijaisesti neuvottelevat heidän välisistä erimielisyyksistä. Erimielisyystilanteissa asiakas voi saada apua kuluttajaoikeusneuvojalta. Asiakas voi myös saattaa erimielisyyden kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi.

Kysyttävää?

Jos jokin jäi askarruttamaan mieltäsi, ota meihin yhteyttä joko sähköpostitse info@gnresort.fi tai alla olevan linkin kautta!

bottom of page